29 Haziran 2013 Cumartesi

SÜNGER BOB' LU PASTAMIZ

        Mayıs ayında yeğenimin doğum günü vardı. Arkadaşım Özlem ve yeğenimin Annesi Deniz'le beraber ona bir sürpriz hazırladık. En Sevdiği çizgi film karakteri Sünger Bob'un pastasını yaptık. Her şey çok güzel gitti. pasta tamda istediğimiz gibi sonuç verdi. Zaten Sünger bob dikdörtgen bir form olduğu için çok sürprizle karşılaşmıyorsunuz. Yani yapımı kolay bir pasta oldu. Tabi üç kişi yapınca pasta 2 saat içinde hazırdı. Fakaaaaat biz mutfaktan ancak 3 saatte çıkabildik. Neden mi çünkü pastanın altına zemin olarak hazırladığım karton, babaannemin (yeğenimden gizlemek için pastayı babaannemin evinde yapmıştık) buzdolabına sığmadı. Orasından tırtıkla burasından kes tam bir saat pastayı bozmadan altındaki kartonu kesmeye çalıştık. Ama başardık.
        Eğer pasta yapmaya yeni başladıysanız ve şeker hamuruyla yeni tanışıyorsanız, Sünger Bob en iyi tercih olur bence. Parçaları büyük ve kesip eklemesi kolay. Ama siz siz olun altına koyacağınız altlığın boyutunu buzdolabınıza göre ayarlayın. İnanın pasta üzerindeyken altındakilerle uğraşmak çoookk sitresli :)


Fotoğraflar için üzgünüm hepsi Özlem'in suçu harika bir makina almış ama sonuç bu. Bir an önce kursa gitmelisin Öz üzgünüm. Dost acı söyler.


Nasıl keyifliler ama...


Çocuklar çok muzur oluyorlar. İkisi de gözünü istedi. Çok komikler...

Eski Pastalar "PASTA MİMARI" ında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder