15 Eylül 2011 Perşembe

NİŞAN ALBÜMÜ...

Gerekli izinleri de aldıktan sonra işte size nişan gecesine ait bazı kareler. Evet kişileri hiç tanımıyorsunuz ama olsun albüm size güzel fikirler verebilir. Müge' cim hayat size kocaman kocaman mutluluklar getirsin umarım. Seni çok seviyorum kardeşim.
Albümü buradan indirebilirsiniz.

5 yorum:

  1. Seni çoooooooooooooooooooook seviyorum...
    Bunu mutlaka bastıracağım ;)

    YanıtlaSil
  2. Allah tamamına erdirsin canım kardeşim. bastıracaksan fotoğraf kalitesinde bastırt bence renkli çıktı fotoğraflarda pek iyi değil.

    YanıtlaSil
  3. mrb...sitenizi bugün keşfettim ayy ne güzel ne hoş şeyler var..BAYILDIM;) benim bi sorum olacak size acaba ben kardeşinize ve o çok güzel oğlunuza (bin kere maaşallah)yaptığınız albümden nasıl yapabilirim..albüm kapağı albüm sonu çok beğendim acaba detaylı bi bilgi verebilirmisinz? sevgiler..merve

    YanıtlaSil
  4. HER ZAMAN BEKLERİM MERVE HANIM. BU İKİ ALBÜMÜNDE HEM KAPAKLARINI HEMDE İÇERİĞİNİ İLERLEYEN GÜNLERDE BURADA YAYINLAYACAĞIM. (ŞU ANDA HER GÜN YENİSİ YAYINLANAN ALBÜM SAYFALARI GİBİ.) BUNLARI SABIRLA İNDİRİYORSUNUZ SONRA AZICIK PHOTOSOP BİLMENİZ YETERLİ. BU PROGRAMDA KENDİ FOTOLARINIZI ARKASINA EKLİYORSUNUZ. SONRA DA Fresh Catalog V3.1 DİYE BİR PROGRAM VAR TERIAL VERSİYONU İNTERNETTE HERYERDE VAR BİR TANEDE ONDAN İNDİRİYORSUNUZ. VE O PROĞRAMDA YAPTIĞINIZ SAYFALARI ALBÜM HALİNE GETİRİYORSUNUZ. TEK PROBLEM ALBÜMÜN SOL ÜST KÖŞELERİNDE KIRMIZI BİR YAZI ÇIKIYOR EEE ARTIK ONA DA ALDIRMAYIN BENCE YADA ORJİNALİNİ ALIN ONLARDA YOK OLSUN. KOLAY GELSİN. TEKRAR HOŞGELDİNİZ.

    YanıtlaSil
  5. albümün png sini paylaşımısın ESKİCİ KONTES bu arada mutluluklar

    YanıtlaSil