29 Eylül 2011 Perşembe

12 AY ALBÜMÜ (SAYFA-0)

Veeee Eskici kontes iftiharla sunar. Oğluma hazırladığım ve sizinle de daha önce paylaştığım 12 ay albümünün her sayfasını fotoğraf kısmı boş olarak sizlerle paylaşıyorum. umarım hoşunuza gider. Fotoğrafların olduğu sayfalar bitince ön ve arka kapakları da sizinle paylaşacağım.

28 Eylül 2011 Çarşamba

MOR PARTİSİ

Geçtiğimiz senelerde oğlumun okulu Ömersan Yıldız Anaokulunda bir etkinlik olmuştu. Adı da mor partisi. Oğlumun öğretmenlerinden Zahide onlar için, herkesin mor giyindiği ve her yerin mor olarak süslendiği bir parti düzenledi. Bizde davetliydik ve gerçekten çok eğlendiler. İşte o patiye ait bir albüm hazırladım. sizlerle paylaşmak istiyorum.


Albümün bazı sayfaları üstte var ama ben albümün hepsini istiyorum diyorsanız lütfen tıklayın.

O BİR ERKEK (SAYFA-10)

İŞTE GENE SON SAYFA YARIN OĞLUM İÇİN HAZIRLADIĞIM 12 AY ALBÜMÜNÜN İLK SAYFASINI FOTOĞRAFSIZ OLARAK YAYINLIYORUM BEKLERİM...


20 Eylül 2011 Salı

BONCUK GÖZLÜ OĞLUMUN ALBÜMÜ...

Daha yeni bitirdiğim bir albümü paylaşmak istiyorum şimdi sizinle. Bu benim hayatımın anlamı oğlumun 12 Ay Albümü. Ben bu albüme bu ismi verdim aslında oğlum şimdi 4,5 yaşında (ona sorarsanız 6 yaşında ama neyse). Ama ne zamandır onun 1 yaşına kadar olan değişimini gösteren bir albüm hazırlamak istiyordum ve sonunda başardım. Çocuklar ne çabuk büyüyorlar. Şimdide çok tatlı ama o zaman bir başkaydı.
 Albümün birkaç sayfası üsteki resimde var. Ama albümün tamamını görmek isterseniz lütfen tıklayın. Eğer albümü indirdiyseniz ve bakıyorsanız sizden bir ricam olacak lütfen her sayfasında MAŞALLAH diyelim. Allah onu her türlü kötülükten korusun.

O BİR ERKEK (SAYFA-2)


19 Eylül 2011 Pazartesi

O BİR ERKEK (SAYFA-1)

Yeni bir albümle tekrar merhaba,
Bu çok hoşunuza gidecek bence özellikle de erkek çocuğu olanlar ya da tanıdığı olanlar için bu çok cici bir hediye olabilir. İşte ilk sayfası...


18 Eylül 2011 Pazar

SONBAHAR ALBÜMÜ... (SAYFA-10)

İşte bir albümün daha sonuna geldik. Umarım tüm paylaşımları sevmişsinizdir. Aslında farkındayım çokta fazla sonbahar albümü olmadı ama olsun zaten havalarda o kadar sonbahar gibi değil. Yağmurlar başlayıp yapraklar döküldüğü zaman sizinle gerçek bir sonbahar albümü daha paylaşacağım. Şu anda onun sayfalarını hazırlıyorum. Bu sefer ben hazırlayacağım için 30 x 30 cm. lik kağıda çıktı aldığınızda bile güzel bir sonuç elde edebileceksiniz. Çözünürlüğünü ona göre hazırlıyorum.Siz şimdiden sonbahar kuru yaprak vs. temalı fotoğraflar çekmeye başlayın...

15 Eylül 2011 Perşembe

NİŞAN ALBÜMÜ...

Gerekli izinleri de aldıktan sonra işte size nişan gecesine ait bazı kareler. Evet kişileri hiç tanımıyorsunuz ama olsun albüm size güzel fikirler verebilir. Müge' cim hayat size kocaman kocaman mutluluklar getirsin umarım. Seni çok seviyorum kardeşim.
Albümü buradan indirebilirsiniz.

SONBAHAR ALBÜMÜ... (SAYFA-7)


14 Eylül 2011 Çarşamba

CANIM KARDEŞİM MÜGE' NİN NİŞAN TÖRENİ...

Eskici kontesin eskilerden en çok biriktirdiği şey iyi dostlar. İşte onlardan birisi Müge...
Can dostum Özlem' in biricik kardeşi Müge geçen günlerde Aydın' da nişanlandı. Allah tamamına erdirsin. Eee bana da bu fırsattan istifade etmek düştü. Bir kaç şey tasarlayıp renkli çıktısını aldık ve kendimizce evde yapılan nişan törenini renklendirmeye çalıştık. Yapım çok eğlenceliydi.

Bizim egenin adetlerinde nişan ya da sözde gelen misafirlere mendil verilir. Hatta buna mendil almaya gidiyoruz denir. Biz de kız evi olarak mendillerimizi süsleyelim dedik aşağıda sonuçları görebilirsiniz. Biz sonuçlardan çok memnun kaldık şiddetle tavsiye olunur bu şekilde nişan şekerleri kurabiye etiketleri vb. birçok şey yapılabilir.


HANIMEFENDİLERE VERİLEN MENDİLLER...


BEYEFENDİLERE VERİLEN MENDİLLER...

Bunlar da o gecenin yıldızları Güzel kızımız Müge ve yakışıklı damadımız Zafer. Arkasındaki süslerde bizim eserimiz. Önce harflerle güzel bir tasarım yaptık. Onları bir güzel kestik sonra da biraz daha büyük kestiğimiz fon kartonlarına da patafixle onları yapıştırdık. Sonrada kurdelayla tutturup astık güzel oldu valla ne diyim. 


Şimdi onlar için güzel bir albüm hazırlıyorum bittiği zaman eğer onlar içinde bir sakıncası yoksa sizinle paylaşacağım. 
Bu arada tüm bunları yaparken bana yardımcı olan Cihangir Amcam' a ve Özlem' e teşekkür etmezsem çok ayıp etmiş olurum. Özellikle de Cihangir Amca' nın emeği çok büyüktür, asla atlanmamalı...

SONBAHAR ALBÜMÜ... (SAYFA-6)

İNDİR

10 Eylül 2011 Cumartesi

SONBAHAR ALBÜMÜ... (SAYFA-2)


BU FİLM İZLENMELİ...

Eğer sizde bir blog yazarıysanız, bu film tam size göre. Bana can dostun Özlem izletmişti. Gerçekten içinizi sımsıcacık saracak bir film. Sahrap Soysal'da bu filmle ilgili yorum yapmış bunun için burayı tıklayabilirsiniz. İyi seyirler.
Buda benim Julie ve Julia için hazırladığım bir scrapbook. Farkındayım Julie ve Julia sanki arkadaşımda onlara armağan hazırlamışım gibi ama filmi izledikten sonra sizde anlayacaksınız  onlardan bizlerden birileri.

9 Eylül 2011 Cuma

SONBAHAR ALBÜMÜ... (SAYFA-1)

Sonbahar yağmurlarına çeyrek kala işte size sonbaharı hatırlatacak güzel bir albüm daha. Eylül ayı güzel bir aydır. Eskilerden aklımda kalan eylül ayında ki kokudur. Evet koku... ne kokusu mu? Kitap kokusu defter kokusu ilkokul çantamın o nefis kokusu, sonra toprak kokusu...

Ben ege bölgesinin ılıman mevsiminde büyüdüğüm için sonbahar da yaprak dökümü hiç yaşamadım. Ama şimdilerde sonbaharın anlamı daha farklı bir boyutta. Ankara' nın sokaklarında oğlumla, kuru yaprakların arasında yürüyorum şimdi. Bunun keyfide bir başka oluyor. Tıpkı çocukluğumun kitap kokusu gibi...

Hadi bakalım bu kadar duygusallık yeter. Herkese kolay gelsin...


8 Eylül 2011 Perşembe

ÇAY PARTİSİ ALBÜMÜ... (SAYFA 10)

İŞTE BU DA SON SAYFA.  YARIN YENİ BİR SAYFAYLA YENİ BİR KONUYLA GENE BURADAYIM BEKLERİM.

2 Eylül 2011 Cuma

ÇAY PARTİSİ ALBÜMÜ... (SAYFA 4)

ÇAY PARTİSİ ALBÜMÜ... (SAYFA 3)

Merak ettiğim bir konu var aslında. yayınladığım sayfalar gerçekten işinize yarıyor mu? Aslında bu sayfalarla yaptığınız çalışmaları bu blogda yayınlayabileceğiniz bir ayarlama yapmak gerek. Evet gerçekten iyi bir fikir bence. Belki sizinde hoşunuza gider...
Daha sonra bunların hazırlanmasında kullanılan kitleride sizinle paylaşıcam. işte o zaman kendi tasarımlarınızı yapabileceksiniz. Diğer yazılarımda bunlardan nasıl dijital bir albüm yapılır onuda konuşuruz herkese kolay gelsin.